L’alcaldessa de Gandia mostra el seu suport al nou projecte de NWS4 Experience

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut a la nova directiva de NWS4 que ha presentat la seua nova marca Networking Safor Experience.

«Ha estat un plaer rebre’ls a Alcaldia. Estan amb moltes ganes de reformular un projecte d’èxit a la nostra ciutat que compta ja amb 8 anys d’història i que està totalment consolidat».

«Un projecte que no existia a la nostra comarca i que a força de gent que el va impulsar ha aconseguit generar moltes sinergies entre els empresaris. La línia que s’han marcat és molt innovadora. Espere que tinguen molt èxit i vull felicitar pel nomenament de la seua nova presidenta, Inmaculada Roche» va declarar Diana Morant, qui ha afegit que «l’ajuntament de Gandia sempre estarà donant suport a iniciatives com aquesta que fan de la nostra ciutat una Gandia més competitiva i innovadora».

Per la seua banda, Inmaculada Roche va agrair a l’alcaldessa la recepció i va destacar que «tenim molta il·lusió. Esperem que els projectes que tenim al cap adquirisquen molta força i que creen sinergies entre nosaltres. Amb aquests esdeveniments pretenem crear relacions entre tots els empresaris d’una forma divertida i pràctica, una forma de fer les coses que s’està demostrant com a molt encertada».

Roche ha informat que el primer esdeveniment que posarà en marxa la nova directiva es realitzarà el pròxim 1 de juny al Jardí de la Casa de la Marquesa a partir de les 12 hores i consistirà en un showcooking de cuina on participaran prop de 70 empresaris que hauran de coordinar per equips per a realitzar diversos plats que posteriorment seran avaluats per un jurat.

A més, durant la jornada, el xef Manuel Alonso de «Casa Manolo» explicarà als assistents les seues experiències com a empresari de l’hostaleria.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.