La Cooperativa de Comerciants de Gandia presenta la campanya “Enamora’t del Centre Històric”

“Enamora’t del Centre Històric”, aquest és el lema de la campanya per al Dia dels enamorats de la Cooperativa de Comerciants del Centre Històric. Sergio Mendieta i Gemma García, vicepresident i membre de la nova junta directiva, respectivament, l’han presentada als mitjans de comunicació acompanyats de la regidora de Polítiques Econòmiques i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo.

El que es pretén amb la nova iniciativa, que enceta un nou Pla de Dinamització del Centre Històric, en col·laboració amb l’ajuntament de Gandia, és posar en valor el comerç local associat, “però també que els visitants s’enamoren de l’entorn, del Centre Històric de la ciutat”.

Un altra de les novetats és el sorteig, el 14 de febrer mateix, de diferents premis aportats pels establiments associats entre els clients: un cap de setmana romàntic que inclou una nit d’hotel (Bayrén) i sessió d’spa per a dos persones; 3 sopars romàntics per a dues persones en Visconti, London Beer i en La Tulipa, a més de regals sorpresa.

Activitats per als més menuts

A més a més, hi haurà un servei de ludoteca infantil, castells inflables a diferents punts del Centre Històric i es regalaran tiquets d’aparcament i del trenet.

Izquierdo ha recordat que allò important és que la gent “estime a qui vullga i regale a qui estime. Fins i tot a un mateix. Podem aprofitar aquets dies per pensar a les persones que volem. I si damunt optem a premis, millor. Qualsevol dia de l’any és bo per passejar la ciutat i el comerç urbà és la millor opció per comprar-hi”.

Finalment, la regidora de Més Gandia ha agraït l’esforç i la dedicació de l’anterior directiva encapçala per Juanjo Pérez i ha desitjat molta sort al nou equip, “que representa un relleu generacional important i que obri una nova etapa il·lusionant i engrescadora en la qual poden continuar comptant amb el suport i la col·laboració de l’ajuntament de Gandia”, ha conclòs.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.