Arriben les rebaixes d’estiu d’Oliva

Més de 120 comerços han començat ja les seues rebaixes a fi d’augmentar les vendes en la temporada de l’estiu. El públic podrà trobar productes i servicis a preus insuperables de sectors com moda, calçat, llenceria, puericultura i moda infantil, joguets, alimentació, llar, mobles, decoració, electrònica i electrodomèstics, floristeries, joieries, perfumeria, manualitats, reparació de mòbils, fotografia, llibreries, informàtica i disseny gràfic, ferreteria, pinsos, productes per a mascotes i molts més.

El sector servicis és cada vegada major entre els associats que oferixen preus molt competitius amb la millor atenció al client com l’agència de viatges, bancs, corredoria d’assegurances, llanterneria, reformes, taller de motos, taller de cotxes, seguretat, gestories, advocats, immobiliàries, acadèmies, organització d’esdeveniments i publicitat, pastisseries…

El sector salut també està representat en l’associació per nombroses empreses com perruqueries, estètiques, clíniques dentals, òptiques, fisioteràpia, botigues especialitzades d’alimentació i per a les nostres mascotes les millors clíniques veterinàries.

L’oci també adquirix protagonisme per l’estiu, per la qual cosa no pots faltar al xiringuito més famós de la platja d’Oliva, Oli Ba Ba que acaba d’inaugurar la seua temporada. Visitar el Club de Golf Oliva Nova i disfrutar del paradís que tens ací al costat, i per a un bona pujada d’adrenalina, el Karting Vives Oliva, un dels millors circuits de la Comunitat Valenciana.

Així mateix, des de l’associació s’està preparant l’esdeveniment Voramar per al mes d’agost, per a acostar els comerços a la Platja d’Oliva, que enguany comptarà amb música en directe, animació, atraccions per a xiquets i on col·laboraran altres associacions amigues per a oferir altres servicis als visitants.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.