Les Corts aprova la Llei de Foment de la Responsabilitat Social

El govern valencià ha aprovat en Les Corts Valencianes la Llei de Foment de la Responsabilitat Social (amb el vot en contra del PP). Segons confirma el director general de Responsabilitat Social i Foment de l’Autogovern, Josep Ochoa, ja som la segona Comunitat que tindrà una norma així (la primera en 2010 va ser Extremadura) i també de les poques regions europees amb normes semblants.

La llei té potents mesures en matèria contractual, per a apostar cap a una contractació pública socialment responsable. Amb aposta clara pel comerç just. I crearà un nou marc que afavorisca de forma voluntaria les bones pràctiques socials, ambientals i ètics de les organitzacions i empreses.

“Avançem en el Pacte del Botànic cap a un model productiu més humà. Gràcies a totes i tots als que han acompanyat al conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz i a mi mateix en este dia important. Als grups parlamentaris per fer-me creure en la colaboració entre poders. I sobretot, i per damunt de tot, a les meus col·laboradores del servei de Responsabilitat de la meua DG, a la subdirectora i a la resta de personal de la Direcció General i de la Conselleria. Té un paper destacable en este bo fi, Andrés Gomis Fons».

Va estar present el president de la Federació d’Associacions Empresarials de la Safor, Miguel Todolí; acompanyant al president de la Confederació Empresarial de la Comunitat.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.