ACCO celebra el ‘Dia del Pare’ sortejant 5 premis entre els seus clients

L´Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO) i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva llancen una nova campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la celebració del “Dia del Pare”.

Per cada compra realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà en el mateix comerç una papereta per al sorteig dels 5 premis de 20 €ur-ACCOS amb els quals l’associació premia als seus clients com ja és habitual.

“Aquest és un esdeveniment molt especial, igual que el dia de la mare, una manera de reforçar les relacions familiars i agrair l’esforç que cada dia realitzen els pares pels fills. I en això nostres comerciants tenen avantatge perquè coneixem als nostres clients, a les seues famílies, a vegades a diverses generacions, és a dir, que ens toca de prop i per tant podem ajudar a triar el regal perfecte”.

“El comerç d’Oliva és un comerç molt especialitzat on pots trobar tot tipus de regals per a qualsevol hobby, esport, moda, accessoris, decoració, perfumeria, els regals de sempre i els més originals i personalitzats, i amb la seguretat que ofereix el comprar en el teu comerç de sempre. Amb la qualitat que els nostres clients mereixen i al millor preu”. “Tampoc ens oblidem que el dia del pare és també el dia de San José. La nostra felicitació a tots els Pepes, Pepas, Josefas, Josefinas, i per descomptat als fallers i falleres”, comenta Rosa Llopis, Presidenta de ACCO.

La campanya acabarà el dia 19 de març i el dia 20 es realitzarà la celebració del sorteig dels 5 premis. Els guanyadors seran comunicats a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.