Gandia sol·licita noves ajudes per a la millora els polígons Benieto i Alcodar

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo; acompanyada del coordinador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell; i els secretaris de les associacions d’empresaris Ciutat del Transport (polígon Benieto) i Associació d’Empresaris de la Safor (polígon Alcodar), Juan Escrivà i José Ortolá, respectivament, ha anunciat que l’Ajuntament s’adherirà a la nova línia d’ajudes per a la Millora, modernització i dotació d’Infraestructures i serveis de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, l’Ivace, depenent de la Conselleria d’Economia.

Concretament, s’han presentat dos projectes valorats en 400.000 (200.000 € cadascun) per a les àrees industrials de Benieto i Alcodar i que aspiren a la subvenció màxima. No obstant això, l’Ajuntament es compromet a cobrir la resta.

Per al polígon Benieto, el projecte pretén millorar les eixides. Concretament, amb un accés a la coneguda com a carretera d’Almoines. “El polígon ha millorat molt amb l’accés que va costejar l’empresa Decathlon, però s’havia detectat la necessitat d’una eixida en condicions que millore el trànsit rodat dins la zona industrial i permeta una circulació més fluida”. Mascarell ha informat que conjuntament a l’actuació està previst la construcció d’un carril bici, amb espai verd, i la millora de la senyalització.

En el polígon Alcodar, una de les necessitats importants, després de la important inversió d’1 milió d’€ per als accessos, entre altres actuacions, és la construcció d’un aparcament per a camions i cotxes als terrenys municipals. S’hi aprofitarà per a millorar la senyalització i rematar les zones verdes.

“Aquestes actuacions que impulsa l’ajuntament, amb les ajudes de l’Ivace, són importants, però és indispensable la col·laboració dels empresaris que ens traslladen les seues necessitats”, ha assegurat el coordinador d’Urbanisme.

Precisament, Ortolá ha agraït la iniciativa per la seua doble vessant: “es tenen en comptes les nostres carències, però també és important el treball conjunt que estem realitzant”.

Escrivà ha agraït també la voluntat polític del govern, així com “el treball dels tècnics municipals Carlos Marco i Josep Blasco. És una millora per als empresaris, però també per als usuaris, per a la ciutadania”.

Finalment, Izquierdo ha destacat “que feia moltíssims anys, per no dir mai, que no es destinaven tantes ajudes per al teixit industrial, tant per a la millora, modernització, pla d’acció 4.0, etc… Cal recordar, que la Conselleria ja hi ha invertit més d’1’4 milions d’euros. I estem convençudes, per l’excel·lent treball realitzat pels tècnics municipals, que anem a aconseguir la màxima puntuació de nou”, ha conclòs.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.