Els comerciants del Centre Històric de Gandia trauen les botigues al carrer del 22 al 13 de febrer

La regidora de Polítiques Econòmiques, Alicia Izquierdo, ha comparegut en roda de premsa junt Pedro Izquierdo i Gemma García, president i responsable de Comunicació, respectivament, de la Cooperativa Centre Històric Comercial de Gandia, per a presentar una nova edició de “botigues al carrer”.

Els comerciants associats trauen una vegada més els seus productes al carrer buscant una aproximació als seus clients. “Traiem les botigues al carrer per a poder liquidar i oferir descomptes en les peces de temporada” ha comentat Gemma García.

La novetat d’enguany és l’ampliació a dos dies, divendres i dissabte, a causa de l’èxit d’edicions passades i facilitant les compres a les persones que no poden realitzar-les durant el cap de setmana.

Pedro Izquierdo ha comentat que “és una campanya de liquidació, però també serveix perquè els clients que s’acosten als nostres comerços vegen els productes de la nova temporada”. Així mateix, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit que està tenint la cooperativa, que des de Nadal compta amb 25 socis nous. “Hi ha nous comerços en la zona que han vingut per a quedar-se i cada vegada hi ha menys locals buits en el Centre Històric”.

Finalment, Alicia Izquierdo, ha recordat que l’Ajuntament col·labora oferint dues hores d’estacionament gratuït en l’aparcament del Centre Històric. A més, els comerciants associats disposen de tiquets per a l’aparcament de la plaça del Prado que oferiran gratuïtament als seus clients en cas de necessitat.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.