ACCO organitza un Concurs de Poesia amb motiu de la “Poefesta”

ACCO amb la cultura! És una de les frases que l’Associació de Comerciants d’Oliva està més orgullosa de poder dir, perquè cada dia augmenten els esdeveniments culturals en els quals l’associació participa. Com cada any amb la Poefesta, el Festival de Poesia d’Oliva, o el “Repte Lector de la Biblioteca Tamarit” que se celebra tots els estius des del 2015.

L’Associació està compromesa amb la ciutat, amb el seu entorn i amb les persones. Per això l’associació participa en accions que donen suport a valors de sostenibilitat, igualtat, suport a la cultura, així com la defensa del patrimoni i les tradicions.

El Concurs de Poesia tindrà com a premi 100€ €ur-ACCOS, un diploma acreditatiu i un lot de productes de la Poefesta.

Podrà participar qualsevol persona a partir de 14 anys endavant, i el poema podrà estar escrit en qualsevol idioma. Per a participar, l’associació facilita en la seua pàgina web www.accooliva.com l’enllaç tant a les bases del concurs amb tota la informació necessària com a la pàgina d’inscripció on s’adjuntarà l’arxiu amb el poema participant. La inscripció al concurs estarà oberta fins al 3 d’abril a les 20:00h.

Com ens comenta Rosa Llopis, Presidenta de l’Associació: “En l’associació, ens encanten aquest tipus d’accions. Fomentar la cultura, és crear un model de ciutat viva i activa. Una ciutat on conviu la cultura, l’oci, el comerç, la vida laboral i social, és una ciutat plena d’oportunitats, i això és el que volem per a Oliva”. “Agraïm a la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva la seua col·laboració i suport en totes les accions que duem a terme”.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.