ACCO impulsa junt a Confecomerç CV la campanya «Un Black Friday diferent» amb un “somni» valorat en 3.000 €

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, membre de Confederació d’Empresaris del comerç, serveis i autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç CV) promou la campanya “Un Black Friday diferent”, seguint la línia de la iniciativa “Xicotet Comerç.

És el seu torn”, en la qual es brinda l’oportunitat de participar en el sorteig de 3.000 euros, complint un desig, que serà a elecció del client.

La iniciativa, que s’ha organitzat per a premiar als nostres clients i veïns pel seu compromís amb el comerç local, preveu una gran participació durant les dates de l’acció promocional en els establiments associats.

El sistema de participació és senzill, els comerços entregaran una targeta als clients, que hauran d’efectuar tres compres (d’import superior a cinc euros), en el període comprés des del 25 de novembre fins a l’1 de desembre, per les quals es donaran tres adhesius (una per cada compra) que hauran de col·locar en la citada targeta.

Una vegada realitzat aquest procés, tan sols es requereix acudir a les xarxes socials per a seguir els següents passos: descriure en la publicació del sorteig de la pàgina de Facebook de Confecomerç CV quin és el somni o desig que t’agradaria complir, és a dir, en què et gastaries el premi de 3.000 euros i compartir-lo en el teu propi mur. Tota la informació i les bases d’aquesta acció es podrà consultar en www.essuturno.com.

El guanyador haurà de mostrar els tiquets de compra, realitzats del 25 de novembre a l’1 de desembre per a així poder obtindre el premi, que haurà de gastar en els comerços associats.

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO, ha assenyalat que “amb aquesta campanya volem premiar els nostres clients, oferint-los la possibilitat de fer realitat un somni, aquell que sempre ha volgut dur a terme, valorat en una important quantitat econòmica com són 3.000 euros. Volem il·lusionar i visibilitzar aqueixa estreta relació que té el comerç de proximitat amb els seus veïns i la capacitat del comerç de fomentar l’economia local”.

Els comerços associats a ACCO que participen en la campanya lluiran un identificatiu en els seus aparadors, unes atractives estreles daurades, en les quals s’han inclòs “possibles somnis” i mostraran cartells informatius, per la qual cosa serà plenament visible i recognoscible per al gran nombre de clients que es preveu visiten els establiments i participen en la iniciativa.

Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum, assenyala que “tota acció promocional que dinamitze i ajude a l’activitat comercial sempre serà ben acollida i recolzada per l’Ajuntament d’Oliva”.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.