ACCO i l’Ajuntament d’Oliva presenten la iniciativa “Xicotet Comerç. És el seu torn” per a reivindicar un consum més pròxim, sostenible i contributiu

L’Associació de Comerciants d’Oliva ha presentat hui la campanya “Xicotet comerç. És el seu torn”, una iniciativa promoguda en l’àmbit autonòmic per la Confederació de Comerç d’Alacant, Castelló i València – Confecomerç CV que persegueix la declaració d’un Dia Mundial del Xicotet Comerç per a posar de manifest el destacat paper del sector del comerç minorista, no només en l’àmbit econòmic i de foment de l’ocupació sinó també socialment i mediambientalment, garantint la proximitat, preservació del territori, promoció de productes autòctons, proveïment i dotació de servei als municipis.

La campanya ha sigut presentada per l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer, i la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis.

“Xicotet comerç. És el seu torn” és molt més que una campanya de comunicació. “És un moviment social que, tal com ha explicat la representant de l’associació, reivindica “una altra manera de comprar, més pausada, més pròxima, més sostenible, més contributiva. En definitiva, més pròxima al que representa i promou el xicotet comerç” assenyalava la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis.

Els comerços de l’Associació de Comerciants d’Oliva que participen en la campanya lluiran en els seus aparadors una cartelleria en la qual es posarà de manifest les raons per a donar suport a la iniciativa, al mateix temps que també distribuiran entre els seus clients bosses de paper amb lemes amb frases com “Power al xicotet”, “El teu consum, el teu vot”, “Proud to buy local”, “Edició Limitada” i “Fan del xicotet comerç”, sent una manera de reclamar el nombre més gran de signatures.

Segons ha explicat la regidora Yolanda Balaguer “això es durà a terme mitjançant una campanya de recollida de signatures a través de la web essuturno.com i la plataforma Change.org, on clients, veïns i públic en general puguen subscriure la petició i que s’allargarà fins al mes de desembre”.

Per últim, l’Alcalde d’Oliva ha assenyalat que “l’ajuntament sempre estarà al costat del comerç d’Oliva donat que és un dels motors econòmics de la ciutat”.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.