Programa Impulsa i Programa Llançadora de competències 3.0, dos nous programes experimentals a l’Acord Territorial per a l’Ocupació

L’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament sostenible de La Safor, que implica els 31 municipis de la comarca, el sector empresarial i els sindicats més representatius de la comarca, continuarà treballant aquest 2018 per impulsar el creixement econòmic i la creació d’ocupació a la Safor, en línia amb un model productiu equilibrat, sostenible i amb una dosi important d’innovació a la comarca, mitjançant dos nous programes experimentals.

PROGRAMA IMPULSA: Un programa gratuït de llançament i consolidació d’empreses, centrat en la millora de la visibilitat i promoció del negoci en Internet i en els nous canals de comercialització online.

PROGRAMA LLANÇADORA DE COMPETÈNCIES 3.0: Un programa de treball per ajudar-te a orientar el teu perfil professional a les demandes del mercat laboral del Segle XXI. Millora les competències i productivitat personals.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.