Oliva i ACCO inicien la I Campanya de prevenció i control visual per a xiquets de primària

La Regidoria d’Educació de l’ajuntament d’Oliva ha iniciat, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), la “I Campanya de prevenció i control visual per a xiquets de primària”.

Aquesta campanya naix en el context d’una contínua exposició a tauletes, ordinadors i telèfons mòbils, a la qual es veuen sotmesos molts xiquets i xiquetes i als quals els afecta negativament a l’ull en el procés de maduresa visual, que es completa entre els 6 i els 12 anys.

L’objectiu de la campanya, que s’estén fins al 25 de maig, consisteix a realitzar una tasca de prevenció i control visual per als alumnes de primària: es realitzaran test d’agudesa visual de prop i des de lluny, una prova binocular, un test de colors i una prova de 3D per a detectar possibles problemes de miopia, hipermetropia o astigmatisme. La campanya s’adreça a tots els alumnes de primària.

Els alumnes rebran una carta i un fullet informatiu, i seran els pares que hauran de demanar una cita prèvia a qualsevol de les òptiques associades a la campanya (Mompó-ópticas, Multiópticas Borja, Arpe ópticas, Vistalia, Óptica Benjamín, Visión Audio).
A més a més, ACCO realitzarà un sorteig de 100 euros entre tots els participants de la campanya.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.