Oliva acull del 7 al 8 de setembre una nova edició de la Fira de les Rebaixes d’ACCO

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el pròxim cap de setmana, 7 i 8 de setembre, una nova edició de la Fira de les Rebaixes “Súper Rebaixes», organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, que per primera vegada se celebra a setembre.

Les persones que visiten aquests dos dies el Centre Polivalent d’Oliva, trobaran grans rebaixes de comerços de diversos sectors com: moda, moda infantil i puericultura, sabateria, complements, moda íntima, esports, òptica, estètica, mobles, llibreria, perfumeries, acadèmies, impremta, serveis d’internet, etc.

Més de 30 comerços portaran la seua millor oferta a la fira. No hi ha que oblidar que la fira “Súper Rebaixes” sempre pensa en l’oci dels més menuts i, com en altres edicions, podran gaudir durant tot el dia de diverses atraccions infantils per tan sols 1€, amb un servei de cafeteria durant els dos dies de fira.

Aquesta edició ve carregada de sortejos, el primer se celebrarà en el Facebook d’ACCO una setmana abans, sortejant «50 eur-ACCOs» a l’atzar entre tots els participants. I per a premiar als clients per les seues compres durant la fira, se celebraran altres 4 sortejos de 50 eur-ACCOs i 2 sortejos diaris.

La regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva, Yolanda Balaguer, anima a tots els ciutadans d’Oliva i també de les poblacions veïnes, a assistir a aquest esdeveniment.

«L’ajuntament d’Oliva sempre al costat dels comerços que fan un gran esforç per impulsar el comerç local, recolzant aquestes iniciatives i accions comercials per part d’ACCO, que dinamitzen el comerç a Oliva, així com una gran oportunitat per conèixer tant les peces de roba i complements de qualitat que ens ofereixen com el tracte inigualable d’una atenció personalitzada dels venedors. Convidem a tothom a gaudir d’aquesta festa, no podeu faltar!».

«En aquest esdeveniment unim compres i oci familiar amb la comoditat de poder adquirir productes molt rebaixats de diferents negocis locals amb la qualitat que caracteritza al comerç d’Oliva. També suposa una nova oportunitat per als comerços de liquidar estocs i començar amb bon peu la pròxima temporada», comenta Rosa Llopis, presidenta de l’associació.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.