Miguel Todolí presenta el projecte de FAES a l’alcadessa de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut aquest matí al despatx d’alcaldia al nou president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor, Miguel Todolí.

Diana Morant ha felicitat Todolí pel seu recent nomenament i ha declarat que «estem segurs que s’obri una etapa molt fructífera per FAES. L’ajuntament de Gandia està a disposició dels empresaris perquè la seua tasca cada vegada siga més exitosa». «Sempre hem defensat que és l’empresa privada la que genera economia i llocs de treball, i per això nosaltres exercim de facilitadors i possibilitar les seues inversions i iniciatives».

L’alcaldessa ha recordat que ja són una realitat els nous accessos al polígon de la Ciutat del Transport i que gràcies a la col·laboració amb l’empresariat, la subvenció de l’IVACE és una realitat en els polígons de Benieto i Alcodar.

«Hui també és dia d’agrair i reivindicar el treball de Rafa Juan durant els passats vuit anys. Una tasca que ha posicionat en l’àmbit empresarial a Gandia i la Safor a la Comunitat com un referent» va declarar Morant qui afegia que «garantirem la relació de respecte i col·laboració que s’ha recuperat aquesta legislatura de cara als proveïdors i els empresaris. Estem segurs que aquesta nova etapa de confiança i respecte mutu serà molt positiva per a la nostra ciutat».

Per la seua banda, Miguel Todolí va agrair a les diferents associacions que l’havien triat com a president de FAES i va valorar la feina feta per l’anterior president, Rafa Juan. «Continuarem amb les bases i el camí marcat en FAES durant els últims anys i reivindicant totes les infraestructures que considerem necessàries. Gràcies a les bones relacions amb l’Ajuntament i amb l’alcaldessa, seguirem col·laborant en tots els projectes necessaris per a la ciutat i la comarca».

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.