L’AVI finança el projecte Safor Salut 2020

L’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), dins del Programa d’accions complementàries d’impuls i enfortiment de la innovació, finançarà el programa de col·laboració Safor Salut 2020.

Aquest projecte, impulsat per la Fundació FISABIO juntament amb el Departament de Salut de Gandia, el Campus UPV de Gandia i FAES Safor ha rebut la màxima puntuació en el barem per la Comissió Avaluadora dels projectes presentats al programa de concessió d’ajudes de l’AVI.

Safor Salut connecta tres agents del Sistema Valencià d’Innovació, concretament de la comarca de la Safor i aprofita les sinergies entre ells per a afavorir el coneixement de les necessitats no cobertes i de les capacitats existents, així com el desenvolupament d’oportunitats de negoci, productes i serveis innovadors.

Safor Salut respon a la necessitat d’interconnexió entre els agents del sistema d’innovació local, considerats com un factor indispensable per a l’aprofitament de les potencialitats del personal investigador i sanitari de FISABIO i UPV, així com del teixit empresarial representat per FAES Safor. Així, el programa de col•laboració Safor Salut permet la transferència dels resultats obtinguts en investigació al mercat i que es generen també nous productes i serveis innovadors.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.