L’alcaldessa de Gandia rep a Juan Pablo Tur

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha rebut aquest matí al despatx d’alcaldia a Juan Pablo Tur, elegit nou president de la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) en substitució de l’anterior president, Miguel Todolí. El president de la Federació ha estat acompanyat per Ramón Soler, vicepresident i Fina López, secretària de FAES.

En primer lloc, l’alcaldessa ha volgut agrair la tasca de l’anterior president, Miguel Todolí qui va tenir una important aportació a la Federació i ha destacat que FAES és l’associació empresarial més important de la comarca després de més de vint anys de trajectòria. «Han estat moltes les persones que durant tot aquest temps han aconseguit generar una Federació tan àmplia, representativa i eficaç a l’hora de construir ponts amb les administracións i la societat civil».

Sobre l’actual president, l’alcaldessa ha abordat la tasca que s’ha desenvolupat durant els mesos de gestió de la COVID-19. «Gandia ha treballat de la mà de FAES i els empresaris per atendre les necessitats que va generar la pandèmia. Ha estat un treball molt fluid que cristal·litza en el gran pacte de ciutat que ha atés moltes de les demandes de la ciutadania. FAES ha de saber que tindrà al seu costat a l’Ajuntament de Gandia per seguir construint una millor ciutat».

Per la seua banda, Juan Pablo Tur va agrair la recepció i les paraules de l’alcaldessa i va destacar que el projecte d’aquesta nova època serà continuïtat amb la línia que s’ha desenvolupat durant més de dues dècades. «FAES és un equip de persones on tots aporten i les nostres relacions amb l’administració han estat bones perquè hem de treballar de manera conjunta per millorar la societat. El nostre projecte continuarà i més encara després del punt d’inflexió que va suposar la COVID-19 on tots vam veure que compartíem les mateixes voluntats».

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.