El Real de Gandia millora el polígon amb una subvenció de 120.000 euros

El polígon d’El Real de Gandia segueix amb importants millores de condicionament de la zona industrial, gràcies a una subvenció que ha rebut l’Ajuntament realer de l’IVACE de 120.000€.

El projecte de l’obra compta amb un pressupost de 211.441,72€ dels quals el consistori aporta els 91.441,72€ restants, ja que l’ajuda de la Conselleria subvenciona el 57% de l’actuació.

Des del govern local, l’alcalde Gustavo Mascarell declara que gràcies a aquesta ajuda es podrà continuar millorant el polígon amb diferents actuacions: col·locació d’unitats de vigilància a través de CCTV connectades a la Policia Local, rebaixar voreres en passos de vianants per a millorar la mobilitat urbana, instal·lació de boques d’incendis,condicionar zona verda, creació d’una ruta saludable, adequació accés aparcaments de camions, implantació d’una redona i diverses actuacions més.

Mascarell agraeix al govern de la Generalitat Valenciana aquesta nova subvenció “ja que ens ajuda moltíssim i fa possible aquestes millores en el nostre polígon industrial que ha sigut, és i serà una prioritat per a la nostra població, ja que genera economia i ocupació”.

Les obres van finalitzar el passat 30 de desembre de 2019

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.