ACCO i Oliva presenten la tradicional campanya del roscó de reis regalant premis de 10€ur-ACCOs a l’interior dels roscons

Què són els roscons de reis sense sorpreses? I si a més de les tradicionals sorpreses els afegim €ur-ACCOs?.. Comprar el roscó en les pastisseries associades a ACCO que participen en la campaña, a més de les típiques figuretes i faves, afegiran premis de 10 €-ACCOS canviables en els comerços associats.

Acabat de fer! Un roscó de les nostres pastisseries és més saludable, sense conservants ni colorants, perquè no es fabriquen perquè aguanten diverses setmanes en el lineal d’un supermercat. Elaborar un roscó artesanal és un procés llarg, entre preparació, fermentacions i cocció es necessiten més de 6 hores, procés que aporta un sabor i aroma únics. Ingredients de primera qualitat, tradició, i una àmplia varietat de sabors que prometen ser un delit per al paladar.

L’objectiu d’aquesta campanya és fomentar les vendes dels roscons realitzats de manera artesanal per les pastisseries locals, en contraposició als realitzats de manera industrial.
Enguany els roscons de reis més saborosos i amb sorpresa extra estan en Oliva Reserva ja el teu roscó en les pastisseries associades!:

Pastisseria Sant Vicent – Avda. València, 10 – Oliva – Telf. 962 839 498
Miss Eventos Dulces – C/ Menéndez i Pelayo, 14 – Oliva – Telf. 609 94 40 57
Pastisseria Blat i Sucre – C/ Major, 40 – Oliva – Telf. 962 850 579
Pastisseria Sanchis – Pare Antonio Salelles, 4 – Oliva – Telf. 962 855 256

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.