ACCO amb la cultura

L’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç d’Oliva i la Poefesta, i amb motiu del XIII Festival de Poesia d’Oliva que se celebrarà en Oliva del 22 al 25 de març, ha organitzat les següents accions davall l’eslògan “ACCO AMB LA CULTURA”:

– Comerços decorats amb poesia que participaran en un concurs d’aparadors. Un jurat compost per Àngels Gregori junt amb altres poetes decidiran el guanyador d’esta edició. El premi: Un sopar per a dos persones i 2 Entrades VIP per al Teatre Olímpia.

– Tots els comerços associats regalaran durant tota la setmana als seus clients un bonic marca pàgines amb poemes dels autors que vénen a la Poesfesta enguany.

– S’està organitzant una “Ruta de Poemes” en el Carrer Major. El 22 de març els alumnes de quart, quint i sext de primària dels col·legis d’Oliva acudiran al carrer Major per a entregar les poesies que han inventat i escrit ells mateixos. El regidor de Comerç, José Salazar, els donarà la benvinguda i agrairà la col·laboració i l’entusiasme que han mostrat xiquets i professors en este projecte. El dijous 23 de març al matí acudiran altres dos col·legis de la ciutat. L’objectiu final d’esta iniciativa ha sigut relacionar l’educació, l’entreteniment, el comerç i la vida cultural d’Oliva.

– En el Facebook d’ACCO la setmana del Festival ens desdejunarem amb poesia dels poetes que venen enguany.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.