Foment anuncia una rehabilitació de la façana del seu edifici en 2018

Foment d’Agricultura Indústria i Comerç de Gandia prepara en 2018 una rehabilitació i millora estètica de la façana del seu emblemàtic edifici del carrer Sant Francesc de Borja. Així es va donar a conèixer en la Junta General celebrada el passat diumenge, 11 de març, en la qual es va aprovar el pressupost de 2018, de 165.734,00 €.

A la Junta General Ordinària de l’exercici 2018, que ha comptat amb l’assistència de 50 socis de l’entitat, es va presentar la Memòria d’Activitats i la Memòria Econòmica de l’exercici 2017, a més dels pressupostos per a l’exercici 2018.

El president de Foment, Joaquín Bernabeu, va manifestar l’agraïment de l’entitat a la labor de Rafael Juan, qui finalitza la seua trajectòria com a president de FAES el pròxim mes d’abril, i que com a vicepresident primer de Foment ha contribuït enormement a la consolidació de la societat com a referent del desenvolupament econòmic i empresarial de la ciutat.

A més, va agrair la bona disposició i col·laboració de l’ajuntament de Gandia, que ha incrementat considerablement l’ús de les instal·lacions i augmentat la dotació econòmica del conveni mantingut amb l’entitat per a millorar i actualitzar les infraestructures.

La Junta Directiva va fer una valoració molt positiva de les activitats de Foment en la faceta empresarial i cultural del 2017, comptabilitzant més d’un centenar d’activitats i jornades al llarg de tot l’any. Entre elles, va destacar, la inversió de 70.000 € en l’adequació d’onze despatxos per a empreses i professionals en la segona planta de l’edifici, que estan a ple rendiment, la creació del “I Premi a la Trajectoria Cultural de la Ciutat” atorgat per Foment a “El Centre d’Estuis i Investigacions Comarcals (CEIC) Alfons el Vell”. Igualment van destacar la incorporació de nous associats a través de l’entitat BNI, que han establit les seues reunions i activitats en aquesta Societat.

Entre els projectes de Foment previstos per al 2018 destaquen la reforma ja executada del sostre i parets del Saló Noble i una proposta de rehabilitació i millora estètica de la façana, que està en fase de consulta amb els tècnics del consistori municipal.
El sopar social de primavera és un altre dels actes emblemàtics de l’entitat pel qual es va a seguir apostant, atorgant-li especial dedicació i atenció perquè complisca el seu objectiu de reunir als socis en un ambient agradable i distès.

L’acte va concloure amb l’aprovació del pressupost del 2018 i l’aprovació dels comptes del 2017.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.