Oliva renova el conveni de col·laboració amb ACCO

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, i la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, Rosa Llopis, van signar el passat 22 de desembre el conveni de col·laboració entre el consistori i l’entitat comercial per a la promoció del comerç local d’Oliva durant el passat 2017.

El conveni estableix que el consistori aportarà una subvenció de 8.500 euros a ACCO, 2.000 més que en el conveni del 2016, destinat al finançament de la seua activitat en considerar-se esta d’utilitat pública, d’interés social i complementària a la que realitza el mateix Ajuntament de promoció del comerç local. La subvenció servirà per cobrir despeses com les nòmines del personal d’ACCO, el lloguer d’immobles o el material fungible d’oficina.

Salazar s’ha mostrat satisfet per la signatura d’aquest conveni. “Som conscients del treball que l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO realitza en benefici del nostre comerç local. Per això hem fet l’esforç d’incrementar no només la subvenció anual establerta en el conveni sinó també el suport necessari, tant pel que fa a les infraestructures com a la comunicació de les diverses accions promocionals que s’organitzen al llarg de l’any”.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.