L’Espai d’Economia de la Safor tractarà en una conferència els motius de la victòria de Donald Trump i les conseqüències mundials

L’Espai d’Economia de la Safor celebra el pròxim 20 de febrer una nova conferència en els salons de Foment AIC. Com és habitual, s’oferirà un tema de màxima actualitat com és escoltar una anàlisi dels motius sociològics de la inesperada victòria de Donald Trump a la presidència dels EUA i d’altra banda les conseqüències econòmiques a nivell global que poden succeir si compleix els seus compromisos electorals a la vista de les primeres decisions en matèria econòmica que ja està adoptant.

Per a açò, es comptarà amb dues persones que respectivament coneixen els dos enfocaments: Ruben Figueres Alario i Santiago Carbó Valverde. Segur que serà una magnífica i il·lustradora conferència tant com el debat posterior que s’obrirà entre el públic i els conferenciants.

A més, estarà la periodista de Radio Gandia, Puri Naya, que presentarà als dos ponents i dirigirà el desenvolupament de la conferència.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.