L’Associació de Comerciants d’Oliva celebra el 16 de desembre la XXI edició del seu tradicional «Mercat de Nadal»

L’Associació de Comerciants d’Oliva en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva organitzen un any més el seu tradicional mercat de nadal.

Ambient nadalenc, música en directe, sorteigs, premis i fins i tot podràs reposar forces en l’estand de la Capitania Mora «Filà Almoràvits» on se serviran menjars i tapes. Com cada any, l’associació ha tingut molt en compte als nens, doncs per sol 1€ podran gaudir tot el dia d’atraccions i activitats infantils.

Una cita ideal per realitzar les compres de nadal al millor preu i recolzar al petit comerç que espera amb aquesta acció reforçar les vendes de la campanya nadalenca i connectar en el millor ambient amb els seus clients.

Una gran varietat d’articles podran adquirir-se en els més de 25 llocs de comerciants de l’associació amb la qualitat i atenció de sempre.

El Mercat de Nadal se celebrarà diumenge que ve 16 de desembre de 10 a 20 hores a la Plaça de l’Ajuntament, carrers Major, Constitució i carrer del Plebà.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.