La Universitat d’Estiu de Gandia obri el termini per a la inscripció dels 21 cursos de la 33 edició

Ja està oberta la matrícula de la 33 Universitat d’Estiu de Gandia que amb el lema «Organització Territorial. De l’escala local a la global» es desenvoluparà a Gandia del 18 al 26 de juliol.

La Universitat d’Estiu de Gandia ha obert el termini per a la inscripció dels 21 cursos que es realitzaran durant la segona quinzena de juliol. El termini de matrícula es tancarà el diumenge 17 de juliol.

La matrícula es farà a través d’aquestes dues pàgines web de la Fundació General de la Universitat de València: http://www.fundaciouv.es/cig o http://www.fguv.org/cursos

Aquelles persones que ho desitgen podran matricular-se a la seu del CIG a València (C/ Amadeu de Savoia 4-planta 5a) o a Gandia (C/ Tossal 8). La matrícula només serà vàlida quan s’ haja fet efectiu l’ ingrés bancari. El preu dels cursos es pot consultar en les webs referenciades i també la possibilitat de sol·licitar les borses de viatge, ajudes per a l’estudiantat matriculat en centres propis de la Universitat de València.

La Universitat de València, una vegada més, atenta als processos de transformació política, econòmica o social actuals, planteja, en aquesta 33 edició de la seua Universitat d’Estiu a Gandia (UEG), escometre reflexions sobre el passat, el present i el futur de l’organització territorial, a partir de les seues diverses escales, de la local a la global. Nous reptes, noves metes, la mateixa forma de treballar, la discussió, la reflexió i la transferència de coneixement.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.