Gastroliva i Turisme celebren el VI concurs de Pebrera Farcida

El president de Gastroliva, Paco Soqueta, ha anunciat la celebració el dissabte 21 de setembre del VI concurs de Pebrera Farcida.

L’esdeveniment s’iniciarà a les 9.30 hores en el Mercat Municipal amb la presentació dels plats, i entre les 10 hores i el migdia es procedirà a la valoració i deliberació del jurat. Els plats es puntuaran per fidelitat a la recepta original i presentació; al voltant de les 12.30 h es coneixerà el plat guanyador.

D’altra banda, ha donat a conéixer els components del jurat del Sisé Concurs de Pebrera Farcida. El president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva, Paco Oltra, Soqueta, Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020; M. José Berbegall, periodista; David Fuster, esportista; i JuanVi Mas, xef del restaurant La Llotja, seran els encarregats de seleccionar les millors pebreres farcides de les presentades.

Per a finalitzar aquesta edició de la Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva, el dissabte 28 de setembre, a partir dels 20.30 h, s’ofereix la possibilitat de realitzar la visita guiada “Oliva Gastronòmica”, una ruta que finalitzarà en la festa Figatell Gin a la Plaça de Sant Roc i que té com a objectiu descobrir la cultura i història gastronòmica de la ciutat.

Tammateix, Soqueta ha assegurat que per segon any consecutiu, Oliva s’afig a la commemoració del World Paella Day. Amb la col·laboració de Tot Arròs i la Federació de Falles d’Oliva, els assistents podran gaudir de la festa, la paella gegant i música en directe a càrrec de l’orquestra Roller Coasters. L’acte tindrà lloc el divendres 20 de setembre a partir de les 20 hores en el passeig de Lluís Vives (al costat del Mercat Municipal).

Referent a l’associacionisme, Soquet ha recalcat la seua importància pel fet de tindre el suport d’altres empresaris del sector. Són al voltant de 100 associats i per aquest motiu convida als hostalers de la ciutat a que formen part de Gastroliva perquè «l’hostaleria té que ser més forta, perquè som el punt de tot el públic. Junt fem el municipi més gran».

Pel que fa a FAES, ha agraït el gran suport de la Federació a l’hora de defensar els interessos de l’hostaleria d’Oliva.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.