AES mostra la seua satisfacció per la marxa dels treballs a l’accés Nord de Gandia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada per altres membres de la corporació, tècnics de l’empresa constructora i representants de l’empresariat del polígon Alcodar han visitat les obres de construcció de la rotonda i nous accessos a la zona industrial.

Els tècnics municipals han informat que els treballs es prolongaran fins al mes de desembre tot i que la rotonda s’espera que estiga en funcionament a mitjans del mes d’octubre.

La nova infraestructura ha estat possible gràcies a la recuperació d’un conveni amb el Ministeri que no havia estat executat la passada legislatura fruit de la cessió de la carretera per part del Ministeri a la ciutat de Gandia, i implica una inversió propera als 1,5 milions d’euros finançada al 50% per cadascuna de les administracions.

Tal com ha destacat Diana Morant, amb aquesta actuació «aconseguim tres objectius. D’una banda, dignifiquem l’entrada Nord a Gandia, resolem algun dels problemes d’accés i d’inundacions que tenia el polígon més veterà i més important de la ciutat, a més de donar solució i dignificar l’accés a la barriada de Santa Anna». «Aquesta obra, juntament amb la inversió de l’any passat gràcies a l’IVACE, demostra la nostra aposta com a govern pel sector empresarial que és el que genera ocupació i activitat econòmica. Els ajuntaments no creem llocs de treball però tenim un paper fonamental a l’hora de fomentar que les empreses puguen realitzar la seua activitat en les millors condicions».

L’alcaldessa també ha incidit que durant tot el procés dels treballs, l’obra no ha afectat la circulació tot i les complicacions que implicava l’obra en zones amb una gran quantitat de connexions elèctriques i de comunicacions sota terra.

Per la seua banda, el president d’AES, Juan Pablo Tur, ha mostrat la seua satisfacció per la marxa dels treballs. «Es millorarà el trànsit rodat industrial que és el que més problemes generava. Tindrem un accés i sortida digne per al polígon, el que facilita el nostre treball». «S’ha aconseguit mantindre la circulació i en realitzar la part més gran de l’obra durant l’agost s’han evitat problemes. Estem molt contents».

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.