Diana Morant clausura l’Assemblea d’ASELEC

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha clausurat l’Assemblea General de l’Associació d’Empresaris Instal·ladors Elèctrics, Telecomunicacions i Energies Renovables de València (ASELEC), agrupació presidida per Rafael Castillo. A la reunió, que ha tingut lloc a Foment, han assistit al voltant de 200 empresaris del sector energètic de la Comunitat Valenciana.

ASELEC es va incorporar a la Federació d’Associacions d’Empresaris de la Safor (FAES) l’any passat per considerar que la comarca és un territori estratègic on millorar el desenvolupament de seua tasca.

A la Safor, operen 78 empreses d’instal·lacions elèctriques, de les més de mil que conformen l’associació.

Morant ha valorat en la seua intervenció la tasca que realitzen els professionals i ha assenyalat que ella està estretament vinculada a este sector, atès que és enginyera de Telecomunicacions.

A més a més, ha recordat que Gandia és capdavantera en ciència i innovació, per la qual cosa el Ministeri d’Economia i Competitivitat va atorgar l’any passat al municipi la distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació.

Per últim, ha explicat el que s’està fent a Gandia per millorar el sector industrial de la ciutat, com per exemple, la modernització dels polígons o la implantació de fibra òptica per part de Telefónica.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.