Cloenda de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el Desenvolupament Sostenible de la Safor

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de cloenda de l’Acord Territorial per a l’Ocupació i el desenvolupament sostenible de la comarca de la Safor, en què s’han presentat quins han estat els objectius i itineraris de l’Acord.

La presentació ha estat a càrrec del cap tècnic de l’Urbalab, Carles Marco, en representació de la regidora de Polítiques Econòmiques, Alícia Izquierdo, i dels diversos professionals que han treballat en el projecte al llarg dels darrers mesos, que han mostrat alguns testimonis en vídeo dels participants i usuaris de l’Acord.

Tant els representants sindicals i empresarials: UGT (Raúl Roselló), CCOO (Josep Antoni Carrascosa), FAES (Salvador Soler); com polítics: Diana Morant, alcaldessa de Gandia i Tomàs Ferrandis, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor han fet una valoració molt positiva d’aquest Acord Territorial.

Igualment, s’ha aprofitat l’acte de cloenda per a comunicar quina és la situació i la metodologia emprada en un «Estudi diagnòstic de la comarca de la Safor» que vorà la llum en aproximadament dos mesos, a càrrec dels professors Enric Sigalat i Ricard Calvo.

Jéssica Cánovas

Periodista. Fundadora y CEO en Ladybugs / Community manager. Colaboradora en diversos medios de comunicación.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.